Hu Tong Crown Casino

Man Tong er er den nyeste spisestedet a apne pa Crown Casino Complex og en soster til Hu Tong pa Cullen Hotel. Bokstavelig oversatt betyr navnet fullstendig hus & # 8221 ;.

Fullfort 18. desember for Golden Age-gruppen, er Man Tong-interioret av B.Y. Arkitekter, og folger et moderne ideal for tradisjonell kinesisk stil, med en veldig rik kombinasjon av materialer og levende farger.

& # 8220; Tradisjonell mork stein, dekorative orientalske monstre, tommer, rode og gyldne berorer blandet med betonglakker og moderne glassfliser & # 8211; disse er materialene som B.Y. Arkitekter ga oss a leke med, sier Sara McClintock, senior lysdesigner hos POV. «Intensjonen med belysningen er a fremheve denne rikdommen, og bringe til liv alle nokkelfunksjoner, kunstverk, mobler og dekorative elementer i rommet.»

Basisbelysningen i de viktigste spisestueomradene er ganske mork: Belysningen spiller med den dimmede estetikken og oker kontrasten, og understreker rode, gull og tommer for a la disse tonene bli livets plass.

I motsetning til restauranten har de private omradene lyse overflater og gir en folelse av apenhet og lysstyrke, med indirekte belysning og moderne lysekroner. Mark Elliott og hans team var folsomme for kulturelle forskjeller: Kinesiske restauranter er tradisjonelt mye lysere mellomrom enn restauranter i Vesten. I den private spisesalen trengte de a tilfredsstille kravene til hoyt lysniva i en tradisjonell kinesisk bankett, samtidig som de tilfredsstiller vestlig smak for omgivende lys med hoye aksenter, drama og intimitet.

Den sentrale restauranten anheng er et skreddersydd stykke designet spesielt av POV-teamet, i en variant av en tradisjonell kinesisk lanterne. «Vi integrerer hovedtonene av rodt og gull for a forholde seg til interioret som helhet,» sa Sara McClintock.

Kortet for interioret var a skape en varm, men dramatisk plass basert pa tradisjonelle kinesiske teahouse temaer, & # 8221; sa Lisa Chan, assisterende direktor for B.Y. Arkitekter. Intensjonen for interioret var a danne et bakteppe for et travelt rom fylt med mat og chatter.

«POV ble bedt om a designe funksjon og arkitektonisk belysning for a oppna en folelse av varme og luftighet til en rekke mellomrom. Oppbelysning av funksjonen i taket i hovedstua var ogsa viktig for a vise volumet av rommet, med innsetting av skreddersydde overdimensjonerte «lanternedheng» som bidrar til a fremheve dette, sier Chan.

Legg igjen et svar Obligatoriske felt er merket *

Nylige nyheter.

TOA Riding The Sound Waves av Melbourne Metro TOA og Australis har jobbet tett med Melbourne.


Hilsen! Vil du spille i det beste kasinoet? Vi forbereder det for deg. Spill her nå!